woensdag, oktober 18, 2006

Alles op een rijtje ?

Ik kruip nu al meer dan een jaar rond op deze aardbol en ik heb al veel gezien, over vanalles nagedacht, maar nu wordt het toch eens tijd dat ik al die indrukken begin te structureren. Via de blog van mijn vriendin Manou en haar zusje Nina kwam ik naar een paar keer doorklikken terecht op de website van Whizpr, een Benelux PR-adviesbureau gespecialiseerd in communicatie op het gebied van ICT en internet. Ze delen het mindmapping programma Mindmanager 6 gratis uit aan ACTIEVE bloggers! Met de nadruk op actief (zie onder)!
Nieuwsgierig als ik stuurde ik een mailtje naar
Whizpr om te kijken of ik ook in aanmerking kwam. Ik kreeg een heel lieve en persoonlijke mail van Erik die me proficiat wenste omdat ik net "grote zus" ben geworden. Blijkbaar is hij dus snel even komen kijken naar deze blog! Bedankt Erik.
Erik vertelde me verder dat ik zeker in aanmerking kom, maar ik moest wel op meer regelmatige basis bloggen. (het laatste berichtje was al meer dan een maand oud - dus zeker een terechte opmerking!)
Ik heb papa dus onmiddellijk gsmessemeessed en hem gevraagd om snel de blog in orde te maken. Papa heeft het heel druk (zoals al die grote mensen), maar hij heeft deze avond toch een beetje tijd gemaakt om de blog volledig in orde te zetten. Lees dus zeker ook de berichtjes hieronder en ook het archief van september, want het zijn bijna allemaal nieuwe.
Ik kan eigenlijk niet wachten tot ik zelf kan typen, dan kan ik mijn blog zelf aanvullen. Nu moet ik alles dicteren aan papa. Bestaat er geen cursus dactylo voor baby's ?